-Internt i de fleste bedrifter overleveres pakker og produkter ofte fra person til person. Dette er en tungvint prosess som krever en del koordinering. Vi spurte oss hvorfor er ikke dette selvbetjent? Mange har sikkert lagt merke til pakkebokser for postkunder. Vår pakkeboks byr på en ubemannet/kontaktløs måte der man kan utveksle varer og produkter, men spesialisert for intern bruk i bedrifter.

 

Systemet er bygget slik at man som kunde vil få en god og nøyaktig oversikt over hvem som har hentet hva. Sluttbrukeren får tilsendt en SMS/e-post med en hentekode som benyttes på hentepunktet for å foreta utleveringen.

 

Systemet er enkelt å bruke, og virker på denne måten: 

 

Alle, eller utvalgte personer kan levere til alle, eller til utvalgte personer inne i bedriften. Man velger kun mottaker (på forhånd lagt inn) i et søkefelt og legger inn pakken. Mottaker får så en melding om henting. På denne måten kan også transport selskap velge mottaker uten videre behov for integrasjoner

 

Administrasjonen i bedriften kan også lage levering/henteordre dersom mottaker trenger f.eks en ny pc skjerm. Eller dersom en ansatt har noe som er defekt, kan han levere dette inn til reparasjon via pakkeboksen. 

 

For å få et fullstendig bilde av mulighetene våre, er det best å ta kontakt med oss for en kundeanalyse og gjennomgang. 

 

Mål

Modulene er 40cm brede og 65cm dype. I tillegg er de 192cm høye. 

Rommene er av ulik størrølse avhengig av hva kunde skal ha I systemet. 

Kommunikasjon

Mobilt nettverk gjør det lett å installere uten å koble seg på lokalt nettverk. 

BackOffice

Henther Admin. Kan knyttes til Cloud webserver via API

Frontpanel

Henther Frontend, bestående av RFID og/eller 2D leser I tillegg til touch

Referanser

Dersom du har tanker om at dette kan være noe for din bedrift, bør du ta kontakt. Vi råder deg uforpliktende til et system tilpasset ditt behov.

Kontakt oss i dag